2010-10-04

Helgen i Malmö (Tattoo Expo)

Efter en rätt hård invigningsfest för East Street Tattoo Stureplan på Wiley & Partners i torsdag så var det dags för East Street Tattoo att bila ner till Malmö på fredagsmorgonen för att arbeta på Tattoo Expo under helgen. Själv fick jag sovmorgon och flög ner lagom tills att resten anlänt till mässan. Något tagna efter torsdagen så var det bara att slänga sig in i en kalldusch på hotellet då dom uppenbarligen inte har varmvatten i Malmö?


Mässan förhöll sig rätt så lugn då det tyvärr var väldigt många förhållningregler gällande alkoholhaltig dryck. (Ingen öl skulle lämna bardelen, ingen starksprit serverades and so on) dock ingenting vi hängde läpp över en längre stund, då dom iaf har systembolag även i Malmö...Mässan var trevlig och vi hängde ut med annat trevligt folk.

Personligen vet jag dock inte riktigt vad jag ska tycka om Malmö, lite mjä liksom...Blåste som satan gjorde det också.

Nu är iaf hela studion hemma igen och allt är som vanligt! Eller nästan iaf, för ni har väl inte missat att East Street Tattoo även befinner sig på Stureplan hos Wiley & Partners (Grev Turegatan 7, 4 trappor) under Oktober månad!

Go, go, go!!!







Krax! //Lillefot

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar